تعمیر کامپیوتر یکی از مهم ترین بخش های مجموعه تعمیراتچی می باشد.
مجموعه تعیمراتچی به کمک تکنسین های مجرب و متخصص در این زمینه، در تلاش برای رفع تمامی مشکلات تعمیرات کامپیوتر شما کاربران گرامی می باشد.
تعمیرات کامپیوتر به دو دسته نرم افزار و سخت افزار تقسیم می شوند که به طور مختصر به آنها می پردازیم.
تعمیرات کامپیوتر از نظر سخت افزاری
تعمیرات کامپیوتر ها از نظر سخت افزاری جزء دسته مواردی است که کاربران قادر به حل آن به تنهایی نیستند و برای برطرف کردن آن ایرادات باید به تعمیرگاه مراجعه کنند. مشکلات سخت افزاری قطعات الکترونیکی، عمدتا به مرور زمان رخ می دهد. برای مثال کند شدن سیستم، خرابی مانیتور ها و از کار افتادن اجزای کیس و… از رایج ترین مشکلات کامپیوتر ها می باشند که به تعمیرات کامپیوتر و یا تعویض قطعه احتیاج دارند.
نکته
برای تعمیرات تخصصی کامپیوتر خود می توانید با متخصصین تعمیراتچی تماس بگیرید و یا با مراجعه به صفحه ی ثبت درخواست، مشکل خود را بیان کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
بعضی اوقات نیز مشکلات سخت افزاری کامپیوتر شما به صورت ناگهانی رخ می دهد. از قبیل خاموش شدن ناگهانی دستگاه، تصویر به هم ریخته ی نمایشگر، صفحه نمایش سیاه در صورتی که کامپیوتر همچنان روشن باشد و… که همگی آن ها در تعمیرات کامپیوتر تخصص خاص خود را نیازمند است.
تمامی مشکلات و ایراداتی که در بالا ذکر شد، روش های متنوعی از تعمیر کامپیوتر را نیازمند می باشد.
مشکلات سخت افزاری کامپیوتر بعضاً یا با تعمیرات کامپیوتر حل می شود و یا با تعویض قطعه درست می شود. می توان گفت بحث سخت افزار مبحث محدود تر و ساده تری نسبت به نرم افزار می باشد. تمام مشکلاتی که ذکر شده اند، راه حل های مشخصی دارند. برای مثال:
معمولا کند شدن کامپیوتر ها بخاطر هارد HDD آن رخ میدهد و با اضافه کردن هارد SSD این مشکل بر طرف می شود و برای بهینه سازی بهتر با ارتقا رم می توان سرعت کامپیوتر را بهبود بخشید و برای نمونه ی دیگر می توان به مشکلات در تصاویر نمایشگر ها اشاره کرد که این مورد نیز معمولا مرتبط به چیپست گرافیکی آن می باشد که باز به تعمیرات کامپیوتر نیازمند است.
تعمیرات کامپیوتر از نظر نرم افزاری
تعمیرات کامپیوتر در حوزه نرم افزار نیز شامل مشکلات رایج همانند روشن نشدن وای فای، بوت نشدن سیستم، ویروس ها و باج افزار ها و… می باشند. بحث خرابی نرم افزاری سیستم ها مانند نمونه هایی که در بالا ذکر شد، مبحثی کاملا مجزا و پیچیده است که نیازمند تعمیرات کامپیوتر توسط یه متخصص مبحث نرم افزار را نیازمند میباشد. گنجاندن تمامی مطالبی که به اصطلاح نرم افزاری گفته می شود در این مقاله غیر ممکن است. اما ما سعی می کنیم اطلاعات کلی در مورد مشکلات نرم افزاری که کاربران با آن سروکار دارند توضیحاتی ارائه دهیم.
مشکلات نرم افزاری کامپیوتر ها می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد که باید به صورت تخصصی ابتدا عیب یابی شوند و سپس در صدد رفع آن مشکل برآییم. برای نمونه می توان به بلو اسکرین (Blue Screen) اشاره کرد که اکثراً مشکل آن از ویندوز می باشد و یا برای نمونه مشکلات رایج در اتصالات که منشاء آن از درایو های ویندوز می باشد.
در کل باید بدانید برای حل خرابی های سخت افزاری و نرم افزاری ابتدا باید منشاًء مشکل را تشخیص داد. سپس بعد از عیب یابی به تعمیرات کامپیوتر بپردازیم.
در بخش زیر به مشکلات رایج در کامپیوتر ها و روش تعمیرات کامپیوتر ها اشاره ای می کنیم پس با ما همراه باشید
کامپیوتر من روشن نمی شود
پایه ای ترین مشکلی که ممکن است برای کامپیوتر شما پیش بیاید، روشن نشدن آن است.
هیچ چیز استرس زا تر از روشن نشدن صفحه کامپیوتر شما هنگام استارت کیس نیست. شاید مشکل از مانیتور باشد اما اگر صدای فن و بوق روشن شدن کیس را نمی شنوید شاید مشکل جدی باشد اما اصلا جای نگرانی نیست! شاید همان لحظه به فکر تعمیرات کامپیوتر خود بیفتید اما عجله نکنید!
نیازی به نگرانی نیست، چون به احتمال قوی داده ها و اطلاعات کامپیوترتان سر جایشان هستند. فقط در این لحظه به آن ها دسترسی ندارید. این قضیه نشانگر این است که یکی از قسمت های سخت افزاری شما دچار مشکل شده است که کاملا قابل تعمیر یا تعویض می باشد.
مشکل در بالا آمدن
پیش آمدن مشکل موقع بالا آمدن سیستم یکی از مشکلات همیشگی کامپیوتر ها می باشد.
قضیه از این قرار است که موقع روشن کردن کیس بدون هیچ دلیلی که شما از آن اطلاع داشته باشید، سیستم شما ناگهان به اصطلاح “کرش” می دهد.
اول از همه مطمئن شوید که هیچ سی دی یا دی وی دی درون درایو کامپیوتر شما نباشد.
در مرحله دوم تمام درایو های اکسترنال را نیز از آن جدا کنید. ( فلش، هارد اکسترنال و… )
حال کامپیوتر خود را ریستارت کنید.
همچنان مشکل پیدا می کند؟ پس احتمالا ایراد داخلی است. اگر موقع بالا آمدن کامپیوتر باز به مشکل برخوردید پس احتمالا هارد درایو شما مشکل تنظیماتی پیدا کرده است. که ممکن است به مادربورد، سی پی یو و یا حتی کارت گرافیک شما ربط داشته باشد.
فریز شدن و ریستارت های ناگهانی
ویروس ها، تروجان ها، وورم ها و باقی این برنامه های نفوذی باعث می شوند سیستم شما از حالت پایدار خود در بیاید. موقعی که کامپیوتر شما این نوع ایراد را تشخیص دهد، خود را ریستارت می کند تا جلو آسیب بیشتر را بگیرد. شاید حس کنید که سیستم شما به تعمیرات کامپیوتر نیاز دارد اما قبل از انجام هر کاری مراحل زیر را تست کنید، شاید مشکلتان حل شود.
راه حل این نوع مشکلات راحت هستند:
اول هر برنامه ای که آنتی ویروس شما آن را تایید نمی کند را پاک کنید.
اگر درست نشد، در مرحله دوم برنامه هایی که دیگر استفاده ندارید را پاک کنید.
مرحله آخر نیز آپگرید کردن درایور ها و یا دوباره نصب کردن خود سیستم عامل می باشد.
البته ممکن است مشکل از سخت افزار شما نیز باشد که در آن صورت تعمیرات کامپیوتر جزو گزینه ها میاید.
برای مثال:
اگر سیستم شما فریز می شود و یا خودش را ریست می کند ممکن است از داغ شدن بیش از سیستم باشد.
موقعی که کامپیوتر شما به اصطلاح داغ می کند، به طور خود به خود ریست می شود.
تعدادی از مشکلات ممکن عبارتند از:
• خراب بودن سیم شارژر و یا آداپتور آن
• مشکل ممکن است از کارت گرافیک باشد
• یا حتی ممکن است ایراد از هارد درایو باشد
تیم ما بعد از تحویل گرفتن کیس شما، همه ی این موارد را چک می کند و به طور کامل کامپیوتر شما را عیب یابی می کند و در صورت وجود مشکل، پس از تماس با شما و انجام دادن هماهنگی های لازم، قطعه ایراد دار را یا تعویض و یا تعمیر می کنیم و تعمیرات کامپیوتر لازمه را بر روی سیستم شما پیاده سازی می کنیم.
نکته
برای تعمیرات تخصصی کامپیوتر خود می توانید با متخصصین تعمیراتچی تماس بگیرید و یا با مراجعه به صفحه ی ثبت درخواست، مشکل خود را بیان کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
افت سرعت کامپیوتر
حس می کنید سرعت کامپیوتر شما دیگر شبیه به قبل نیست؟ موقع روشن کردن آن خیلی معطلی دارید تا سیستم بالا بیاید؟ ارور “warning: unresponsive script” برایتان می آید؟
همه ی این موارد بخاطر این است که کامپیوتر ها به مرور زمان کند می شوند. شما از روزی که سیستم خود را می بندید، سیر نزولی در سرعت آن شروع می شود و رفته رفته این کندی قابل حس و در اواخر استفاده غیر قابل تحمل می شود. قضیه تنها با افت سرعت به پایان نمیرسد و با کرش های پی در پی و ارور های متعدد دمار از روزگار شما در میاورد!
این مسئله نیز شاید در اوایل با سبک کردن سیستم ( پاک کردن ) کمی بهتر شود اما راه حل دائمی آن نمی باشد. تعمیراتچی با اضافه کردن یک هارد SSD به کیس شما فشار را از روی هارد کامپیوتر برداشته و ویندوز را روی SSD بالا میاورد. که این امر موجب ایجاد معجزه در سرعت کامپیوتر شما می شود.
پرینتر، موس یا کیبورد کار نمی کنند
عوامل خارجی مانند قطعی کیبورد و موس ( موس ) می توانند به صورت ناگهانی و بدون هشدار رخ دهند. همین دیروز اسپیکر شما بدون دردسر مانند یک اسپیکر نو کار می کرد! همانطور چاپگر و و ماوس شما… اما امروز هر چقدر آن را قطع و وصل میکنید دیگر کار نمی کند. احتمال قوی مشکل از درایور های شما می باشد که این مسئله کاملا سخت افزاری می باشد.
( و راه حل دائمی آن جا به جا کردن فلش حل نیست )
در برخی موارد، اگر هیچ یک از لوازم جانبی شما قادر به انجام کار نباشند، در حالی که به یک پورت های مختلف USB وصل کرده باشید ممکن است مشکل آن حتی از مادربورد شما باشد. اگر پرینتر شما با وای-فای وصل است و کار نمی کند پس مشکل از تنظیمات روتر است.
سه مثال بالا فقط نمونه ای از ایرادات ممکن می باشند.
اطلاعیه
تعمیرات کامپیوتر تعمیراتچی، کیس شما را درب منزل و به صورت رایگان تحویل می گیرد و عیب یابی را انجام می دهد.
مانیتور روشن است اما سیگنالی دریافت نمی شود
پشت میزت نشستی و کامپیوتر خود را روشن می کنید. می توانید صدای آن را بشنوید، ویندوز بالا میاید، اما صفحه شما خالی است. دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد. اگر مانیتور شما به تازگی جا به جا شده است، ممکن است بخاطر کابل باشد. پشت مانیتور را برای کابل شل بررسی کنید. اگر تمام کابل ها به صورت درست وصل باشند، سعی کنید صفحه مانیتور خود را به کامپیوتر دیگری متصل کنید.
صفحه شما ممکن است قادر به نشان دادن چیزی به خاطر مشکلات گرافیکی یا سخت افزار دیگری نباشد. اگر با روش های بالا باز هم به جوابی نرسید، باید با یک تکنسین حرفه ای تماس بگیرید.